2017 yılında Pınar Dura ile evlenen 61 yaşındaki Cem Özer’in, kadın bir takipçisiyle sosyal medya üzerinden yaptığı mesajlaşmalar ve takipçisine gönderdiği özel görüntüler ortaya çıktı.
Özer’in kendisi gibi evli olan ve Almanya’da yaşayan kadın takipçisi, Söylemezsem Olmaz programını aradı ve şunları anlattı: “Ben Almanya’da yaşayan bir gurbetçiyim. Bir ünlü tarafından tacize uğradım. Uygun olmayan resimler, fotoğraflar ve videolar atıldı. Bu kişi Türkiye’nin ilk showman’i ve evli bir insan. Monica Belluci’ye benziyorsunuz diyerek arkadaşlık kurmaya çalıştı. Uygun olmayan resimler attı ve sapık sapık konuşmalar yaptı. Ben de bunu başka kadınlara yapmasın diye konuşmaya karar verdim. Başka kadınlara da yaptığını düşünüyorum. O yüzden bu sapıklığı kamuoyuna bildirmek istiyorum.”
Cem Özer, Hakkındaki taciz iddialarına Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak yanıt verdi. Ünlü oyuncu açıklamasında, “Bundan 11 sene önce Almanya turnesinde bir geceliğine bu kadınla birlikte olduk. Sonra başka bir şehre gittim. Bundan 6-7 sene önce bu kadın sosyal medyadan tekrar beni buldu. Tekrar benimle flörtleşmeye başladı. Sosyal medyadan sevişmeye başladık.” İfadelerini kullandı. Özer olayla ilgili karısından da “Ben böyle bir kumpasa geldiğim için karımdan özür diliyorum. Bu durum benim karımla olan özel ilişkim beni affeder ya da affetmez. O kısım beni ilgilendiriyor ” sözleriyle özür diledi.